Uiterwaardenstraat 30, 8081HJ Elburg

Missie.

Bij Dynoforce zijn we vastberaden om veiligheid op de weg naar een hoger niveau te tillen. Onze missie is om de best mogelijke rijervaring te bieden aan al onze klanten door geavanceerde technologieën te integreren in hun voertuigen. 

Met trots zijn we pioniers in het inbouwen van de Target Blu Eye 2, een state-of-the-art verkeersveiligheidssysteem, dat bestuurders zich bewust laat worden van hun omgeving.

Visie.

Bij Dynoforce geloven we in een wereld waarin verkeersveiligheid voorop staat. Onze visie is om een leidende rol te spelen in het bevorderen van bewust rijgedrag en het minimaliseren van verkeersrisico’s. 

We streven ernaar om de Target Blu Eye 2 te integreren in zoveel mogelijk voertuigen, waardoor bestuurders een geheel nieuwe dimensie van veiligheid ervaren.

Ontdek de kracht van veiligheid en gemak met Target Blu Eye 2

Reviews

"De inbouw van Target Blu Eye 2 bij Dynoforce was vlekkeloos. Geweldige service, vriendelijk personeel. Persoonlijk contact. Nu rijd ik met meer vertrouwen, wetende dat ik vroegtijdig gewaarschuwd word voor naderende hulpdiensten. Een echte aanrader!
Lars Jansen
“Ze weten waarover ze praten. Ik twijfelde over LaserTrack maar ik ben goed geadviseerd en heb dit toch toegevoegd aan de Blu Eye. Fijn dat er ook de mogelijkheid tot een leenauto was.”
Thijs van der Meer
“Ik ben ontzettend blij met de inbouw van Target Blu Eye 2 bij Dynoforce. Het is netjes ingebouwd door hun, maar ze geven ook een heldere uitleg over het systeem. Nu voel ik me veiliger op de weg dankzij tijdige waarschuwingen voor naderende hulpvoertuigen. Topprestatie!”
Bram De Vries